Aangesloten bij

 

Garantiefonds (Stichting GGTO)

Wij zijn aangesloten bij de Stichting GGTO om te voldoen aan de wettelijke eisen m.b.t. garantieverstrekking. U betaalt 15,- euro per boeking voor de diensten van GGTO. De prijzen van onze reizen, zoals vermeld op deze website, zijn inclusief de GGTO-afdracht.

“De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.”

 

 

 

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

“Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de VvKR opgericht. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Alle reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachting zijn vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.”