2019Reizen

Iran [KNHG]

9 t/m 22 oktober 2019


THEMA    REISSCHEMA    COLLEGES/BEGELEIDING    VERVOER & VERBLIJF    KOSTEN    PRAKTISCH

Vervoer naar land

De verantwoordelijkheid voor het vervoer naar Iran ligt bij de reiziger. ToenToer kunt u wel ondersteunen bij het boeken van een ticket. De reis vertrekt gegarandeerd bij 12 deelnemers. ToenToer brengt u op de hoogte zodra de reis gegarandeerd vertrekt. De maximale datum dat ToenToer dit kan doen, is 21 dagen voor vertrek. Wij raden u dan ook aan pas na deze bevestiging te boeken. ToenToer is niet verantwoordelijk voor restitutie van de vliegtickets als de reis wordt geannuleerd bij de te weinig aanmeldingen.

Vervoer ter plaatse

De reis in Iran zal gebeuren via een comfortabele touringcar met airconditioning. Zo kunt u tijdens lange afstanden genieten van het prachtige landschap. Mocht het vervoer een keer afwijken, dan wordt u daar ver van te voren van op de hoogte gesteld. Waarschijnlijk zal er een dag met de trein worden gereisd.

Hotels en maaltijden

U zult verblijven in comfortabele bed en breakfasts, hotels en homestays. Wij kiezen er expliciet voor om niet in sterren hotels te verblijven. Hier hebben wij twee redenen voor. Hoewel deze verblijven misschien een lager niveau aan voorzieningen bieden van een sterrenhotel, heeft het wel een hoger niveau van service en persoonlijk contact. Daarnaast stimuleren wij op deze manier de lokale economie. Houd er rekening mee dat de Iraanse standaard kan afwijken van de Nederlandse standaard.